Në një ngjarje të organizuar në mbështetje të të drejtave të fëmijëve në Los Angeles, Selena Gomez është parë e veshur me fustan Versace, të cilin e kishte kombinuar me këpucë me taka me maje.

Gomez përveç aftësive dhe talentit në aktrim ka ekspozuar edhe pamjen e saj të jashtme, me një fustan të shtrenjtë, edhe pse ylli i Disney është shumë e ndjeshme kur bëhet fjalë për të hollat.

“Kur vjen deri te shopingu, atëherë më pëlqen të bëj pazar. Unë zakonisht kurrë nuk e tejkaloj shifrën e 20 dollarëve. Unë ndjehem shumë më mirë kur blej diçka prej 20 dollarëve, por që nuk ndryshon shumë nga ajo prej 200 dollarëve. Unë vërtet rallë herë shpenzoj shtrenjtë dhe nëse e bëj këtë, atëherë mendoj mirë para se ta bëj këtë”, theksoi Selena Gomez.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here