Si ishte ai lajmi, Sinani është mërzitur me Seldin? Po, re po sa herë mërziten me njëri-tjetrin këta bëjnë video të re .

Ju marrshi të keqen se ata vazhdojnë të jenë shumë miq si më parë e sapo kanë publikuar videokëngën e re “Kuq e zi” në një bashkëpunim me Medën. 54.000 klikime për një ditë…ku ka këngë që bën Sinani dhe Meda e të mos bëhet hit.

Nji muaj 2 milion klikime i bën kjo video. Ja mbajeni mend.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here