Seldi poston një fotografi të nënës së tij.

Ajo që e bëri Seldin shumë të diskutuar në media ishte lidhja dhe fejesa e tij me këngëtaren, Mimoza Shkodra e më vonë edhe ndarja e tyre u bë po aq e përfolur nga publiku e mediat.

Edhe pse është shumë aktiv në rrjete sociale, rrallëherë e kemi parë të postojë fotografi të familjarëve të tij.

Por sot, ai ka vendosur ta shpërndajë një video të nënës së tij, por ajo çka na e tërheq vëmendjen është ngjajshmëria që kanë ata të dy.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here