seldisinanidafinaNdoshta për shkak se kjo foto është realizuar në një ambient të hapur ku  këngëtarët kanë qenë të rrethuar me fansa, Seldin nuk e ka lënë sedra që të “tradhtojë” mikun e tij dhe t’i afrohet të fejuarës, Dafinës. Nuk dihet se në  çfarë eventi kanë marrë pjesë ku e ka shoqëruar edhe e fejuara, por në foto  shihen shumë mirë se si Seldi është afruar te Sinani e duke e lënë pak më larg  të dashurën e tij.

E cila ka udhëtuar nga Suedia për të qenë pranë këngëtarit,  njëherësh dhe i fejuari i saj.

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here