michael jacksonNje album me rreth 150 foto te Michael Jackson do te publikohet me date 29 gusht nga “Arcana Edition”.

Foto i perkasin viteve te adoleshences se hershme te popstarit, shkrepje aparati nga prapaskenat gjate xhirimeve per albumin “Thriller”, si dhe momente familjare te Michael me dy femijet e tij.

Fotot te papublikuara me pare jane mbledhur nga gazetari i “Daily Telegraph”, Chris Roberts. Roberts njohet si autori i librave per Scarlet Johansson, ABBA, Heath Ledger dhe Lou Reed.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here