Nicole Scherzinger poston në rrjetin social, Twitter një foto të saj pa tualet dhe si një grua” shtëpiake”.

Kjo ndoshta është konceptuar si një formë e duhur për ti’u rikthyer normalitetit pas një viti shumë të lodhshëm dhe një historie stresuese në Meksikë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here