Nicole Scherzinger ka pohuar se pasha e saj nuk qëndron gjithnjë e njëjtë dhe se ajo zakonisht është ‘superhero’ me një trup të bukur dhe perfid.

Krijuesja e hitit “Buttons”, e cila është e njohur për trupin e saj të jashtëzakonshëm, ka pranuar se pesha e saj rëndom lëvizë, por për shkak se fiziku i saj është prej superheroi, ajo është tejet e relaksuar për të.

“Trupi im vërtet do punë. Por, unë lëvizi në peshë. Shpeshherë jam në top formë, një makineri vrasëse, por shpeshherë i lejoj vetes edhe relaks. Për momentin jam më e relaksuar. Zakonisht nuk ha shumë”, precizoi Scherzinger.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here