Këngëtarja e grupit “PussyCat Doll” do të jetë zyrtarisht imazhi i shtëpisë së modës “London Fog”.

Së fundmi Nicole Scherzinger ka bërë një marrëveshje disa miliona dollarësh, duke zëvendësuar ish-aktoren Kristin Hendriks, imazhi i “London Fog” prej disa vitesh.

Ka qenë kjo mënyra më e mirë për Nicole për të nisur vitin 2012, duke lënë disa pas dore koncertet dhe muzikën e duke ju përkushtuar disi botës së modës.

Viti i kaluar për këngëtaren seksi ishte mjaft i vështirë por ajo nuk ka lejuar që jeta private ti ndërhyje në atë profesionale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here