Scarlett JohanssonScarlett Johansson ka probleme ta kthejë kokën në të majtë, pasi ka tendosur muskujt e qafës duke luajtur rolin e Vejushës së Zezë në filmin e ri “Iron Man 2”.

Bukuroshja është lënduar vet gjatë skenave për filmin e shumë pritur.

“Kisha një ekip të shkëlqyeshëm së fundi, të cilët ishin shumë përkrahës. Ata thoshin, ‘Mund t’ia dalish! Shko!’, dhe duhet t’u besosh se mundesh dhe kështu funksionon. Duhet të se ndoshta nuk do të isha në gjendje ta kthej kokën kurrë më në të majtë sërish”, ka thënë aktorja.

Pavarësisht lëndimit, Scarlett, 24-vjeçare, së fundi zbuloi se ajo dëshiron të marrë pjesë edhe në vazhdimin tjetër të filmit “Iron Man”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here