Scarlet Johansson duhet te marre rreth 66 mije dollare si kompensim per shkeljen e privatesise se saj.

Sipas Los Angeles Times, nga dokumentet e paraqitura ne prokurorine amerikane, aktorja ka te drejte te marre kete shume per shkak te publikimit te disa fotove nudo nga hakeri Christopher Chaney.

Per Christina Aguilera, edhe ajo viktime e te njejtit haker, gjykata federale propozoi ne fakt 7,500 dollare per fotot nudo te publikuara ne internet.

Ne cdo menyre prokurori beson se hakeri ne fjale eshte ne gjendje te paguaje nje shume te ngjashme per viktimat e tij. Per me shume do t’i kerkohet te kryeje denimin ne burg per me shume se 71 muaj.

Mesa duket hakeri ka zbuluar fotot e Aguileres nga llogaria e emailit e stilistit, ndersa kishte marre fotot e Johansson nga emaili qe ajo i kishte derguar Ryan Rynolds, kur ishte ende burri i saj.

Chaney u deklarua fajtor ne mars per nente akuza, qe lidhen me hyrjen te paautorizuar ne kompjutera dhe regjistrime. Denimi i tij do te vendoset ne 23 korrik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here