Adhuruesit e serialve turke, gjatë do ta mbajnë mend Savashin, që luajti personazhin kryesor te telenovela, Dashuri dhe Ndëshkim.

Ai me pamjen dhe talentin e tij, arriti që për një kohë të shkurtë të marrë zemrën e shumë fansave.

Aktori turk, Murat Yıldırım ka bërë shumë ndryshime në jetën personale të tij. Ai është martuar me bukuroshen , Iman Elbani Yildirim.

Që nga transmetim i serialit ka kaluar shumë kohë dhe Savashi ka ndryshuar, ai është plakur, e fotoja më poshtë e dëshmon këtë. 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/savashi-qenka-plakur-shume-tashme-eshte-nje-mashkull-me-mjek-620596/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here