Sasa Hoda i rikthehet televizionitPas një pushimi, Sasa rikthehet sërish në televizon, por kësaj radhe në RTK me emisionin e saj “Energjenca”.

Sasa Hoda, e cila u bë e njohur në “Shpinë e Kosovës”, ka nisur një punë të re.5

Ajo në fakt dhe më herët ka punuar në televizion, por për një kohë ka pushuar. Vipstar.info merr vesh se Sasa Hoda ka nisur punë në RTK me një emision të ri që ka të bëjë me kuzhinë.

Sasa Hoda i rikthehet televizionit

Emisioni jepet çdo të diel në ora 11:00 dhe mban titutllin “Energjenca”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here