Saranda Shala është lindur në dhjetor të vitit 1983. Është e lirë, e pa fejuar dhe pa të dashur, të paktën sipas vërtetësisë që ka dhënë në informacionet në Facebook.

Interesimi i saj në jetë është i fokusuar në politikë, modelim dhe biznes. Mbase për këtë ka studiuar për ekonomi dhe biznes. Ndër karakteristikat që e shquajnë bukuroshen prishtinase janë besnikëria dhe të qenit bujare.

Sikur ka thënë vetë Saranda, njëkohësisht është edhe mjaft patriotike. Gjithnjë është ambicioze, por kurrë pretenduese me çdo kusht. Nuk është aspak egoiste dhe ndjehet krenare për veten e saj.

Ka sens për humor, ndërkohë që i do shumë të afërmit dhe i pëlqen të bisedojë shumë me njerëz.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here