Sarah Palin zëmërohet nga kopertina seksi e “Newsweek”Ish kandidatja për zëvendës Presidente e USA Sarah Palin ndodhet në qendër të polemikave pas një publikimi seksi në kopertinën e revistës amerikane “Newsweek”.

Bëhet fjalë për një foto e bërë në gusht të vitit 2009 kur ishte një aktivitet për vrapin dhe Gorvernatorja e Alaskës kishte pozuar për një fotograf me pantallona të shkurtra.

Fotoja e Palin ka shkaktuar polemika të shumta. Kjo polemike ka zemeruar ish kandidaten per zevendespresidente.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here