Mesa duket, ajo është alergjike ndaj mbathjeve. Sara Tommasi ka bërë “bis” dhe ka ngritur sërish fustanin në rrugë, teksa është vënë re se i mungonin…mbathjet.

E mbuluar vetëm nga një palë geta të shndërritshme, “showgirl”-i italian ka arritur të përqendrojë vëmendjen te vetja edhe këtë herë.

Gjithçka ka ndodhur pas një konvente të bankave, në të cilën ajo mori pjesë përkrah Domenico Scilipoti dhe të fejuarit të saj, Alfonso Luigi Marra, duke trajtuar një temë ekonomike. Po, sepse Sara është diplomuar në Universitetin e Bokonit, pikërisht si kryeministri Monti.

Kështu, edhe ajo “streaptease” që bëri, duket se ka qenë me qëlllimin për të tërhequr vëmendjen mbi problemin ekonomik të Italisë. Pa mbathje, me siguri mesazhi është më ndikues te publiku..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here