Sandra BullockSandra Bullock fantazon që ta joshë këngëtarin Prince, ashtu që të jetë frymëzim i tij për ndonjë këngë të radhës.

Aktorja e ka admiruar hitbërësin e këngës “Purple Rain” që nga koha kur ishte tinejxhere, mirëpo kishte pasur turp të takohej me këngëtarin kur e kishte pasur mundësinë.

“Pata një shans në një klub nate, ku ai ishte para shumë vitesh, ku unë punoja kameriere. Vazhdimisht shkoja drejt tij duke pritur që të më vërejë. Por ai nuk më shikoi kurrë. Mendoj se ndoshta më ka parë dhe më ka përshkruar shpejt, prandaj mendoj se ndoshta e kam mundësinë që të jem frymëzimi i një këngë të Prince”, ka thënë Bullock.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here