Rendimenti në punë i duket jo pak, duke u bazuar tek të dhënat që sa vijnë e shtohen për muzikën, veshjen, koreografitë e shumë të tjera si këto.

Klipet janë ato që përmbushin dhe finalizojnë gjithë punën, që padyshim Samanta Karavellës i marrin jo pak kohë, për t’i realizuar ato më së miri.

Vetëm dy ditë më parë, Samanta ka njoftuar se sapo ka nisur përgatitjet për një tjetër video, ndërkohë që klipi i radhës nuk ka bërë pak javë që është publikuar.

“Gjithçka do të jetë më të ndryshe nga ajo që kam realizuar më parë. Do mundohem të jap mirën time, si në look ashtu edhe në performancë…”,- shprehet Samanta. / Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here