Samanta Karavella është bërë pjesë e këngëtarëve që po lansojë këngë pa ndalur dhe në dy versione.

Disa muaj më parë ajo realizoi një këngë më titullin “Larg”, ndërkaq tani sapo ka thënë se po fillon me një këngë të re.

”Sot nis regjistrimin e këngës time më të re “All i need”, ka shkruar në profilin e saj në Facebook Karavella. Sipas Karavellës, kënga do të jetë në të dyja gjuhës, në anglisht dhe në shqip.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here