Edhe Samanta i është bashkuar dëshirës së plot vajzave të tjera të moshës së saj për të realizuar një tatuazh.

Si vend ka zgjedhur pikërisht dorën e djathtë, pak më sipër se pëllëmba. Pasi është menduar për pak kohë se çfarë dizenjo të realizonte, më në fund ka vendosur.

Nuk bëhet fjalë as për gërma, iniciale, apo tribal i vogël abstrakt. Samanta Karavella ka bërë një lule, duke dhënë imazhin e një tufe lulesh duke nisur që prej rrënjës. Për të është mjaft i lezeçëm dhe pozicioni që ka zgjedhur po ashtu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here