Samanta Karavello është parë përsëri e vetmuar nëpër lokalet e Tiranës, pa të dashur por me shumë fansa që e shoqërojnë atë.

BW pohon se këngëtarja është duke u qëndruar larg romancave të dashurisë dhe se po kënaqet e vetmuar me jetën e natës.

Sidoqoftë, ajo nuk është tërësisht e vetmuar pasi që është vazhdimisht nën përcjelljen e fansave të cilët kërkojnë autografe dhe foto me të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here