Këngëtari Sarbri Fejzullahu, ka filluar të përgatitet për sezonin verorë.

Ai është duke u përgatitur që tu sjell adhuruesve të tij këngë dhe klipe të reja.

“Mundohem që adhuruesve të mi mos tu mungojë aspak, ata më japin forcë dhe vullnet për të ecur përpara dhe falë tyre unë kam arritur këtë karrierë që kam sot”.

“Jam duke punuar në projekte të reja, ku edhe gjatë këtij sezoni verorë publiku do të ketë se çka të dëgjojë edhe të shohë në klipet e mia”, ka thënë Fejuzllahu për ‘Zëri’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here