Sabriu Fejzullahu edhe nipin don ta bëjë këngëtarNjë mbrëmje feste , lozonjare në familjen Fejzullahu, shihet Sabri Fejzullahu me nipin e dy mbesat e tij , sikur drejtohet : Qe unë po kënaqem me evladat e mi ma të mirë në botë, shkruan Kosovarja

Padyshim , se edhe për Artin, Bunën dhe Erën, Sabriu duhet të jetë gjyshi më i mirë në botë, i cili përveç karrierës se suksesshme 50 vjeçare në muzikë, ka edhe një harmoni të suksesshme familjare , e cila siç e shprehë edhe vet shpeshherë: kjo është formula e lumturisë sime . /Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here