Artist i dekadave, me një buzëqeshje që të inkurajon edhe ty që e sheh qoftë dhe një foto të tij, ky është këngëtari Sabri Fejzullahu, i cili pa diskutim që me dukjen e tij konkurron edhe moshën më të re të estradës.

Para pak ditësh kishte realizuar disa foto profesionale këngëtari i cili jo vetën nuk plaket kurrë, por siç thonë dhe kolegët e mëdhenj dhe të vegjël të tij, ai vishet gjithmonë më ‘IN” në estradën shqiptare.

Të na falin të rinjtë, që kurrë nuk kanë hyrë në rubrikën tonë, por mësoni nga axha Sabri se si mund të visheni me stil. M.GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here