Sabri Fejzullahu i jashtëzakonshëm n'Kosovë ShowKëtë javë n’Kosovë Show vjen me Sabri Fejzullahun.Sabri Fejzullahu tregoi si e lexoi lajmin që ka vdekur, si i telefonuan shokët dhe kush e telefonoi i pari…

Ndërsa, Fejzullahu u imitua live në emision nga aktori Shqipri Kelmendi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here