Sabri Fejzullahu e “Kall” VitinëNjë shesh i mbushur si asnjëherë më parë, një super koncert i organizuar nga Drejtoria e Kulturës në Viti, Mega Event nw Diasporw me drejtuesit Robert Ukaj dhe RinoArt në mbrëmjen e 1 Gushtit.

Mes shumë artistëve si Leonida Marjakaj, Ertila Koka, Harush Azemi, me moderator Maksin, ka qenë i pranishëm edhe i madhi Sabri Fejzullahu ku e ka “Kallur” sheshin e Vitisë.

Ndërsa organizatorët premtuan se do të kenë sërish bashkëpunime për koncerte të tilla qoftë për të argëtuar ata që vijnë nga Diaspora, por edhe banorët e Vitisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here