Baby G, vajza e labelit “On Records”, e cila u bë e njohur me bashkëpunimin me reperin Getinjon, dhe vazhdoi edhe me bashkëpunime tjera dhe me këngë solo.

Edhe kjo këngëtare kohë pas kohe është e angazhuar nëpër koncerte në vende të ndryshme.

Në këtë fotografi të fundit ajo ndodhet ne qytetin e Prizrenit.

Baby G duket këndshëm por na jep përshtypjen se ajo ka ngecur aty nga gjithë ato taka.13

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here