Sa para i pagoi Kallashi te Arian Çani?Flitet se Arian Çani merrë jo pak lekë nga mysafirët , të cilët marrin pjesë në emisionin e tij shumë të shikuar , sidomos nga personazhet e shou bizit.

Madje, ka edhe të atillë , të cilët nëpër rrjete sociale ia thonë Arian Çanit, se u bë milionerë duke nxjerr në emisionin e tij personazhe të pavlerë…

Në emisionin e fundit , tek në “Zona e lirë “ ishte Kallashi dhe Xhesika Ndoj, ne e pyetëm Kallashin se sa ka paguar që të jetë në këtë emision. Ja ç’na tha Kallashi e nervozuar me pyetjen që ia bëmë:

Kush more ka paguar ? Unë kurrë , a jeni normal ore? Unë s’paguaj që të afirmohem , madje qoftë ai edhe gazetari i emisionit më të shikuar Arian Çani . Pse s’pyetni , sa Arian Çani më ka paguar mua hahaha….

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here