Sa para fiton brenda një minute Kim Kardashian?Një gjë të vetme ndoshta që mund të mësojmë nga Kim Kardashian është se si të bëjmë para.Nuk është fjala për asi shume të parasë sa për të blerë një shtëpi të madhe dhe një veturë luksoze.

Por, është fjala për luks të një sheiku arab.

Si p.sh., të fitoni 80 milionë dollarë në vit vetëm nga një lojë, e cila jo që është edhe aq e mirë.

Po pra, Kim Kardashian, e njohur si Spike nga ‘The Land Before Time’, i ka marrë 6,666,666 dollarë në muaj vetëm nga loja e saj për celularë , transmeton lajmi.net.

Kjo i bie 1,666,666 dollarë në javë, 238.095 dollarë në ditë, 9,920 dollarë në orë dhe 165 dollarë për një minutë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here