Sa femra i ka pasur Meda?Ai tashmë është i martuar, ka fëmijë dhe bënë jetë të qetë familjare.

Meda, nuk është nga ata që flet shpesh publikisht, por atëherë kur flet, nuk harron asnjëherë ta përmend bashkëshorten dhe fëmijët.

Sigurisht që gjatë jetës së tij si beqar, Meda ka pasur femra.

Kur është pyetur në një intervistë se sa i ka pasur, ai duke numëruar me gishta ka thënë “Nuk e di”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here