Sa fëmijë ka Shkurte Fejza dhe çfarë simbolike kanë emrat e tyre Këngëtarja jonë e madhe Shkurte Fejza ka një jetë të lumtur familjare.

Për fansat e saj ,nga një intervistë për revistën Kosovarja zgjodhëm këto pak fjalë të këngëtares, tek flet për fëmijët dhe si i kanë mbetur emrat e tyre:

I kam katër fëmijë. I pari është djali, të cilit ia kam vënë emrin nga rrënjët tona, Arbër. E dyta është vajza, e cila e ka emrin nga rrushi ynë, Gresa. I treti lidhet me besën, pra quhet Besiana dhe fëmija i katërt e mban emrin e diçkaje që po agon, pra Agnesa. Secili nga këta emra ka kuptim dhe simbolikë në kohën kur kanë lindur. Jam e lumtur dhe jetoj në harmoni me ta. Të gjithë këta janë pasuria ime më e madhe.

Sa fëmijë ka Shkurte Fejza dhe çfarë simbolike kanë emrat e tyre

Nga kjo edhe shihet : Shkurta mund të vetëkuptohet se materialisht është e pasur, por më e pasur qëndron shpirtërisht. /Kosovarja /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here