Sa është e pasur Anita Haradinaj?Sa e pasur jeni?- ishte njëra nga pyetjet e bëra spikeres më të mirë të ekraneve tona televizive, Anita Muçaj- Haradinaj, gjatë një interviste më të gjatë për revistën Kosovarja .

Ja ç’thotë Anita:

Unë jam shumë e pasur! Pasuria më e madhe që kam janë familja ime që nuk do ta ndërroja për asgjë në botë dhe kam një jetë të përmbushur dhe që më bën të ndihem mirë e realizuar. Por, ecim tutje..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here