Ryva KajtaziKëngëtarja Ryva Kajtazi ka sjell këngën e saj më të re e cila quhet “Krejt këna me i bo”.Megjithatë, Ryva ka zgjedhe që në këtë këngë të mos jetë vetëm.

Ajo në këtë videoklip ka ftuar edhe grupin e mirënjohur Tarabuka Band dhe DJ Star.

Këngëtarja kishte marrë famë gjatë kohës së ekzistimit të Hana Band, por më vonë ka vendosur që më shumë të këndojë nëpër dasma dhe ti përkushtohet familjes sesa të realizoi single të ri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here