Këngëtarja e cila kët vit ishte vërtetë në listën e këngëtareve më në formë, Ryva Kajtazi si duket i ka ecur mirë me muzikë, por nuk i ecën kur luan në lorja fati.

“Zhurnal Plus” mëson se Ryva ka humbur 8 mijë euro dhe si duket nuk ka pasur ti paguajë dhe i është marrë makina si peng. Nuk dihet se si ka mundur të vijë deri në këtë humbje, por ne na vjen keq më shumë për makinën e saj sepse tashmë i duhet të ecë në këmbë, ose me taxi.

Dhe sikur nuk i ka hije shumë një këngëtareje dhe një aktoreje të endet kështu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here