Këngëtarja dhe aktorja Ryva Kajtazi edhe më tej mbetet e suksesshme, si në muzikë, ashtu edhe në jetën private.

Këngëtarja ka kaluar një verë tejet të angazhuar me dasma e ahengje muzikore, por edhe në mbrëmje të ndryshme.

Këtë kohë Ryva po e shpenzon në krahët e të shoqit, Fidanit.

Fidani është mjaft i dhënë pas fitnesit, por me raste del për të ecur me gruan e tij, e këtë të diel këtë gjë e kanë bërë në natyrë, shkruan “Kosovarja”.8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here