Winona Ryder thotë se sapo ajo arrin në shtëpi, gjëja e parë që bën është të heqë të brendshmet.

39-vjeçarja thotë se një prej gabimeve më të mëdha që ajo ka bërë me veshjet erdhi kur ajo refuzoi të mbajë të brendshme nën fustanin të cilin e veshi në filmin “Reality Bites”, pasi tash mbajtëset e gjinjve i duken shumë shtrënguese.

“Kam bërë gabimin më të madh që nuk kam mbajtur sutienë. Kur pastaj i provova, por nuk mund të ecja me të. Isha e re dhe mbajtësja e gjinjve më jepte dhimbje shpine, e dini?
Gjëja e parë që bëj kur kthehem në shtëpi është të heq të brendshmet. Por disi jam penduar pasi nuk e kam ditur si dukesh pa mbajtësen e gjinjve”, ka thënë aktorja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here