Ryan Phillippe, i cili është i shkurorëzuar me aktoren Resse Witherspoon, thotë se pëlqen femrat që e bëjnë të qeshin atë dhe urren femrat e vrazhda.

Nëse një femër është zbavitëse dhe më bënë të qesh atëherë mua më pëlqen shumë ajo, por duhet ti ketë shakat e pastra”, tha Ryan pranoj që ndonjëherë i përdor fëmijët e tij për ti ikur takimeve.

Nëse nuk ndihem mirë të dal në ndonjë takim atëherë unë si justifikim kam fëmijët e mijë, sepse më duhet të kujdesem për ta”, tha Ryan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here