Britney dhe RusellRussell Brand është ende në përpjekje për ta tërhequr Britney Spears.

Njeriu që është i njohur për të zënë femra ka qenë prezantues i MTV VMA muajin e kaluar dhe ka xhiruar promo me këngëtaren e “Toxic.

Britney është xhiruar në pishinë në bikinet e saja të bardha dhe seksi duke lexuar një revistë përderisa Russell merr pjesë në këtë ceremoni.

“Britney, ky është një zë në mendjet tona. Të shkoj në dhomën e hotelit të Russell është sikurse ta refuzosh vetveten. Jepja zemrën atij, Britney – flej me Russell”, ka thënë Russell.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here