mtv vma press room 140909Komediani Britanik, bukuroshi simpatik Rusell Brand, është divorcuar një vit më parë nga e mrekullueshmja dhe magjpësja Kate Perry.

Por, me sa duket ai po planifikon të martohet edhe një herë me një femër apo me një mashkull?!

Gjatë një interviste, Rusell tha;

“Ndoshta. Besoj se shumë shpejt ka për të ndodhur. Sigurisht nëse takoj femrën ose mashkullin e duhur”.

Me sa duket ai preferon dhe po planifikon të zgjedhë mes dy sekseve. Megjithatë, është e vështirë t’a përftytyrojmë Rusell të shoqëruar me një fytyrë të re. Duke qënë se ai formonte çiftin përfekt me këngëtaren e njohur. Sa keq që ai humbi një femër speciale si Kate, vetëm për shkak të egoizmit të tij, apo jo si mendoni ju?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here