Dje, gazetarja e mirënjohur e emisionit “Shqip” në “Top Channel”, Rudina Xhunga, kreu ritin zyrtar të martesës me diplomatin, ish-punonjësin e Ministrisë së Punëve të Jashtme e më pas analist për çështjet ndërkombëtare, Dritan Hilën.

Ishte menduar të ishte një ceremoni e thjeshtë celebrimi, nga ato që organizohen paraditeve në Bashki, ku dëshmitarët dhe çifti vetë hedhin firmat, i bëjnë premtime njëri-tjetrit dhe shijojnë në heshtje ditën e tyre të lumturisë.

Por çifti është përballur m një surprizë të këndshme nga miqtë e tyre. Ceremonia u zhvillua në Njësinë Bashkiake Nr. 5 dhe fotot jane marre nga Panorama plus.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here