Për të ishin padyshim më të preferuarat dhe nuk bënte dot pa to. Por, ja që për një javë të tërë nga nuk kërkoi dhe nuk i gjente dot, derisa më në fund arriti t’i shihte.
Bëhet fjalë për syzet e diellit që Rudina Magjistari i kishte shumë përzemër dhe sado që i zëvendësonte me të tjera, prapë nuk zinte dot rehat.
Për këtë ‘u shqetësuan’ edhe miqtë e saj të ngushtë që rrijnë me të duke i thënë se ishin mësuar ta shihnin me ato syze dhe nuk do të preferonin të tjera.
Më në fund gjeta syzet e mia të diellit’- thotë Rudina e cila shton duke qeshur se për fatin e saj të mirë por edhe të mikeshave të saj tashmë i kishte me vete. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here