Organizatorët e “Festivalit të Këngës në RTVSH” duket se këtë herë kanë vendosur me doemos të ndryshojnë reputacionin e tij dhe të fshijnë pluhurin që i ka mbuluar duke ftuar në festival… emrat më të rinj të muzikës sonë.

Ne kemi mësuar se dikush nga organizatorët i ka bërë një telefonatë këngëtares Dafina Zeqiri dhe e ka ftuar atë të marrë pjesë në festival.

Pak e çuditshme kjo, kur të gjithë e dimë se tashmë materialet janë dorëzuar dhe ne ende jemi në pritje të seleksionimit final. Po s’ka gjë, për Dafinën dhe ne e mbyllim një sy hahahaha.

Tani nuk dimë nëse Dafina do ta mbyllte një sy dhe do të nisej drejt Tiranës. Me suksesin e arritur kohët e fundit, këngëtarja është shumë cool* për RTVSH hahaha

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here