Kompania muzikore që menaxhon edhe me këngëtaren Era Istrefi dhe reperin Ledri Vula, pritet që të rrit rrethin e saj të këngëtarëve

Burime shumë të afërta me këtë kompani, të Gazetës Express, thonë se tashmë menaxhmenti është afër nënshkrimit të disa këngëtarë të njohur shqiptarë, që për momentin nuk i jepen emra.

Kompania “Nesër” udhëhiqet nga menaxheri i Erës, Faton Shoshi dhe është e vetmja kompani që ka kontakte edhe me distributor të fuqishëm botërorë të muzikës.

Emrat e këtyre këngëtarëve pritet që të tregohen në ditën në vazhdim.8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here