Modelja dhe shovvgirl e televizionit tv amerikan Adrianne Curry, është rrëzuar në tapetin e kuq të PlayBoy.

Ajo ra përtokë kur ka qenë duke marrë pjesë në një party të Playboy Tv në Los Angeles.

Besohet se ajo nuk ka parë mirë dhe është penguar. Për këtë, për të pasur një shikueshmëri më të mirë, thuhet se kishte vënë edhe syze por që nuk kanë dhënë efekt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here