Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama pëlqen ti këndojë herë pas herë bashkëshortes së tij serenata.

Michelle tha se Barack zgjedh këngë nga “Al Green”, “Marvin Gayer” apo këngëtarë të tjerë të njohur.

“Ai ka një zë të mrekullueshëm dhe më këndon gjatë gjithë kohës” tha Michelle në kohën kur ishte e ftuar në shfaqjen “The Tonight” të drejtuar nga Jay Leno.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here