Në këto foto ajo shfaqet në një formë shumë të mirë fizike dhe plot energji. Po ashtu lexohet edhe lumturia e Rozana Radit për blerjet e fundit që mban në duar.

Ne dimë që ajo po përgatitet për festivalit “Kënga Magjike” ku mësohet se do të dalë sërish me një kompozim të Adrian Hilës, e ndoshta si gjithmonë me tekstin e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here