Si duket flokët e shkurtër nuk janë për Rozana Radin.

Vetëm pak javë më parë këngëtarja Rozana Radi u pa me flokë të shkurtër (nuk i kishte prerë, kishte hequr flokët e ngjitur), por ja që nuk ka qenë aspak e kënaqur.

Nuk e ka zgjatur dhe menjëherë është drejtuar tek parukierja e saj dhe ka ngjitur sërish flokët “EXTENSION”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here