Rozi: Isha e famshme edhe pa u bë këngëtare Se sa dhe a bezdisë fama këngëtaren tonë të njohur Rozana Radin , ja ç’thotë:Gjithmonë më ka bezdisur. Unë famën nuk e mora kur fillova të këndoja.

Unë isha e famshme, pasi isha vajza e Ferdinand Radit.

Që e vogël kam qenë në qendër të vëmendjes, e rrethuar nga njerëzit. Unë nuk zgjodha të isha e famshme, thjesht ndodhi. Do të preferoja të punoja prapa kuintave, gjithnjë e kam dashur. /Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here