Rozana Radi dhe Rezarta shkurta i kanë dhenë fund konfliktit të tyre në mënyrë spektakolare. Ato janë ‘rrahur’ por edhe janë ofruar aq afër njëra tjetrës sa kanë fërkuar buzët.

Dy vip-at e estradës shqiptare, janë ‘puthur’ në buzë, por edhe kanë zhvilluar një meq boksi.
Rozana Radi e ka ‘rrahur’ Rezarta Shkurten në një meq boksi. Nga tre rundet sa ishte i paraparë, Rozi e ka nokautuar Rezin dy herë, duke e fituar ndeshjen.

Jo vetëm kaq, dy këngëtaret që prej kohësh ndodhen në një konflikt, tani i janë aq pranë njëra tjetrës sa edhe kanë fërkuar buzët.

Rozana Radi dhe Rezarta Shkurta, derisa bënin një lojë me një kartë bixhozi i kanë puthitur buzët disa here në ‘luftë’ për të mos e len kartën t’u bije në tokë.

E gjithë kjo nuk ka ndodhur në ndonjë aheng apo ndej private ku edhe mund të ishin rrahur me të vertetë, siç kishte ndodhur kohë me parë, por është bërë në një lojë në emisionin “E Diela Shqiptare” në TV Klan.

Kjo mund të jetë paraqitja me spektakulare e dy këngëtarëve të njohura shqiptare të cilat prej vitesh ndodhen në një konflikti i cili ka shkuar deri në gjykatë.

Në vazhdim mund të shikoni videon ku Rezarta Shkurta dhe Rozana Radi, bejnë lojën e tyre duke mos ndërruar asnjë llaf njëra me tjetrën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here