Një ditë pasi u publikua lajmi mbi perversitetet që Rozana dhe Radi kanë bërë në një plazh e ku i kanë parë dhjetra sy, çifti deklarojnë se nuk janë dhe kaq perversë. Thjesht janë të dashuruar.

Nëse të mbahesh për dore e të përqafohesh quhet perversitet, atëherë e them me plot gojën; edhe prindërit e mi kanë qenë perversët më të mëdhenj në këtë botë”, – thotë Radi por pa shtuar as edhe një fjalë më shumë mbi një lidhje të mundshme mes tyre.

Në të vërtetë duket se çifti janë zyrtarisht të dashuruar pasi një ditë pas publikimit të lajmit të dy kanë ndryshuar statusin e tyre në Facebook duke deklaruar njëkohësisht “in a relationship”. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here