roziaa
Rozana Radi pak kohë më parë e ka lansuar këngën e saj të re me titull “Për me pas nji rozë”. Por, me sa duket ajo nuk eshtë e kënaqur me suksesin e këngës së saj, andaj ka shpërthyer kundër kolegëve të saj.

Sipas një postimi të këngëtares në Instagram, del se të gjitha klikimet, lansimet dhe lajmet e mira që shkruhen për kolegët e saj, janë “të blera”.

E botojmë mbishkrimin në fjalë.

Rozana Radi thotë se suksesi mund të blehet me para

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here